Салат з червоною ікрою, авокадо та міксом зелені.

Категорії

Інгредієнти:

  • 100 г натуральної червоної ікри від Seafood Ukraine
  • 2 стиглі авокадо, нарізані кубиками
  • 100 г суміші зелені (руккола, шпинат, м'ята та ін.)
  • 1 невелика червона цибулина, нарізана тонкими півкільцями
  • Сік половини лимона
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак

Інструкції:

  1. У великій мисці змішайте суміш зелені, нарізаний авокадо та червону цибулину.

  2. Полийте салат оливковою олією та соком лимона.

  3. Ніжно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно змішалися.

  4. Приправте салат сіллю та свіжомеленим чорним перцем до смаку.

  5. Розкладіть салат на тарілки.

  6. Рівномірно розподіліть натуральну червону ікру від Seafood Ukraine зверху по кожній порції салату.

  7. Подавайте салат з червоною ікрою, авокадо та міксом зелені як витончену страву закуски або як частину обіднього меню.

Цей рецепт привнесе свіжість, ніжність авокадо та багатство смаку натуральної червоної ікри від Seafood Ukraine у кожен шматочок, подарувавши неповторний кулінарний досвід.

( 7 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*