Млинці з вершковим кремом та чорною осетровою ікрою
Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 100 г преміум залізниці.
Інгредієнти:
Для млинців:
- 1 чашка борошна
- 1 чашка молока
- 1 яйце
- 2 столові ложки вершкового масла
- 1 чайна ложка цукру
- 1/2 чайної ложки розпушувача тіста (за бажанням)
- Невелика щіпка солі
Для вершкового крему:
- 100 г вершкового масла
- 100 г сметани або йогурту
- Сік половини лимона
- Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак
Для подачі:
- 100 г чорної осетрової ікри
- Свіжа зелень (наприклад, кріп або кінза) для прикраси
Інструкції:
-
Для млинців змішайте борошно, розпушувач тіста (якщо використовуєте), цукор та дрібку солі. Додайте яйце, молоко та розтоплене вершкове масло. Перемішайте, щоб одержати гладке тісто.
-
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Вилийте невелику кількість тіста на сковороду і рівномірно розподіліть його, щоб вийшли тонкі млинці. Обсмажуйте з обох боків до золотистої кірки. Повторюйте процес, доки не приготуйте всі млинці.
-
Для вершкового крему збийте вершкове масло|мастило| до пишності, потім додайте|добавляйте| сметану або йогурт і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси. Додайте сік лимона, сіль та свіжомелений чорний перець за смаком.
-
Складіть млинці на тарілку і нанесіть на кожен млинець невелику кількість вершкового крему.
-
Покладіть зверху трохи чорної осетрової ікри.
-
Прикрасьте страву свіжою зеленню.
-
Подавайте страву негайно, щоб насолодитися поєднанням ніжних млинців, багатим вершковим кремом та розкішною чорною осетровою ікрою.
Цей рецепт створить враження на ваших гостей та подарує їм витончений смаковий досвід!
Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 100 г преміум залізниці.