Класичний тартар із лосося з чорною ікрою

Категорії
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 250 г преміум залізниці.

Немає на складі

Швидке замовлення

Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 100 г преміум залізниці.

Класичний рецепт страви з чорною ікрою - це тартар із лосося з ікрою. Ось як його приготувати:

Інгредієнти:

  • 200 г свіжої чорної ікри
  • 400 г свіжого лосося без шкіри та кісток
  • 1/2 червоної цибулі, дрібно нарізаної
  • 2 столові ложки каперсів, подрібнених
  • 2 столові ложки свіжого лимонного соку
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль та свіжомелений чорний перець за смаком
  • тости для подачі

Інструкції:

  1. Наріжте лосося на дрібні кубики і покладіть їх у велику миску.
  2. Додайте нарізану цибулю, каперси, лимонний сік та оливкову олію. Посоліть і поперчіть до смаку. Акуратно перемішайте, щоб інгредієнти добре змішалися.
  3. Розподіліть тартар по тарілках або келихах. На кожну порцію викладіть однакову кількість чорної литки.
  4. Подавайте тартар зі свіжими тостами.

Приємного апетиту!

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 250 г преміум залізниці.

Немає на складі

Швидке замовлення

Чорна осетрова ікра Lemberg Amur Royal Malossol Aquaculture у 100 г преміум залізниці.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*