Легкий салат з червоною ікрою форелі.

Категорії
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Червона ікра лосося Форель у 250 г банку від німецького виробника Лемберг.

Червона ікра форелі – це не тільки делікатес, який можна їсти просто на хлібі з олією, а й чудовий інгредієнт для різних страв. Один з найпопулярніших способів використання червоної ікри форелі – це додавання її до салатів. Пропонуємо рецепт салату з червоною ікрою форелі, який можна легко приготувати вдома.

Інгредієнти:

  • Зелений салат (руккола, листовий салат і т.д.) – 100 г
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Червона ікра форелі – 50 г
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сіль – на смак
  • Перець – на смак

Приготування:

  1. Зелений салат вимийте та обсушіть. Розкладіть на тарілку.
  2. Огірок, помідор та авокадо наріжте кубиками. Цибуля червона наріжте тонкими півкільцями.
  3. Викладіть овочі на салат, перемішайте.
  4. Посоліть і поперчіть до смаку. Полийте оливковою олією та вичавіть на салат сік лимона.
  5. Додайте на салат червону ікру форелі.
  6. Салат із червоною ікрою форелі готовий. Подавайте відразу ж.

Калорійність салату з червоною ікрою форелі залежатиме від кількості використаної ікри та доданої олії. У середньому такий салат на порцію міститиме приблизно 200-250 ккал.

Склад салату з червоною ікрою форелі багатий на вітаміни і мінерали. Зелений салат містить вітамін С, каротини, залізо та кальцій. Огірок і помідор багаті на вітамін С і антиоксидантами, а також магнієм і калієм. Авокадо містить мононенасичені жири, калій, магній та вітамін Е. Червона ікра форелі – джерело білка, жирних кислот Омега-3, вітамінів групи В та мінералів, таких як залізо та цинк.

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Червона ікра лосося Форель у 250 г банку від німецького виробника Лемберг.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*