Легкий салат з червоною ікрою форелі.
Червона ікра лосося Форель у 250 г банку від німецького виробника Лемберг.
Червона ікра форелі – це не тільки делікатес, який можна їсти просто на хлібі з олією, а й чудовий інгредієнт для різних страв. Один з найпопулярніших способів використання червоної ікри форелі – це додавання її до салатів. Пропонуємо рецепт салату з червоною ікрою форелі, який можна легко приготувати вдома.
Інгредієнти:
- Зелений салат (руккола, листовий салат і т.д.) – 100 г
- Огірок – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Цибуля червона – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Червона ікра форелі – 50 г
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Сіль – на смак
- Перець – на смак
Приготування:
- Зелений салат вимийте та обсушіть. Розкладіть на тарілку.
- Огірок, помідор та авокадо наріжте кубиками. Цибуля червона наріжте тонкими півкільцями.
- Викладіть овочі на салат, перемішайте.
- Посоліть і поперчіть до смаку. Полийте оливковою олією та вичавіть на салат сік лимона.
- Додайте на салат червону ікру форелі.
- Салат із червоною ікрою форелі готовий. Подавайте відразу ж.
Калорійність салату з червоною ікрою форелі залежатиме від кількості використаної ікри та доданої олії. У середньому такий салат на порцію міститиме приблизно 200-250 ккал.
Склад салату з червоною ікрою форелі багатий на вітаміни і мінерали. Зелений салат містить вітамін С, каротини, залізо та кальцій. Огірок і помідор багаті на вітамін С і антиоксидантами, а також магнієм і калієм. Авокадо містить мононенасичені жири, калій, магній та вітамін Е. Червона ікра форелі – джерело білка, жирних кислот Омега-3, вітамінів групи В та мінералів, таких як залізо та цинк.
Червона ікра лосося Форель у 250 г банку від німецького виробника Лемберг.