Креветки у часниковому соусі

Категорії

Один із смачних і простих способів приготування креветок - це креветки у часниковому соусі. Ось рецепт:

Інгредієнти:

  • 500 г креветок (очищених)
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1/4 склянки білого вина
  • 1/4 склянки курячого бульйону
  • сіль та перець до смаку
  • свіжа зелень (для прикраси)

Інструкції:

  1. Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник і обсмажте, доки не стане ароматним, приблизно 1 хвилину.

  2. Додайте креветки на сковороду і обсмажуйте до готовності, близько 3-4 хвилин на кожній стороні, поки не набудуть яскраво-рожевого кольору.

  3. Додайте вино та курячий бульйон, доведіть до кипіння і варіть, поки соус не загусне, приблизно 5 хвилин.

  4. Додати|добавляйте| вершкове масло|мастило| і перемішайте, поки не розплавиться. Спробуйте на сіль та перець, приправте до смаку.

  5. Перекладіть креветки в глибоку тарілку і полийте їх соусом. Прикрасьте свіжою зеленню.

Готова страва має багатий смак із нотками часнику та легкою кислинкою від вина. Креветки у поєднанні з солодким та вершковим соусом стануть чудовим вибором для вечері чи святкового столу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*