Креветки у часниковому соусі
Північні креветки «Гренландія» 90/120 шт/кг варено-морожені від Polar Seafood Ukraine.
Королівські креветки 30/40 шт на кг (сирі, заморожені) 1 кг від Seafood Ukraine
Один із смачних і простих способів приготування креветок - це креветки у часниковому соусі. Ось рецепт:
Інгредієнти:
- 500 г креветок (очищених)
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 ст.л. вершкового масла
- 1/4 склянки білого вина
- 1/4 склянки курячого бульйону
- сіль та перець до смаку
- свіжа зелень (для прикраси)
Інструкції:
-
Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні. Додайте дрібно нарізаний часник і обсмажте, доки не стане ароматним, приблизно 1 хвилину.
-
Додайте креветки на сковороду і обсмажуйте до готовності, близько 3-4 хвилин на кожній стороні, поки не набудуть яскраво-рожевого кольору.
-
Додайте вино та курячий бульйон, доведіть до кипіння і варіть, поки соус не загусне, приблизно 5 хвилин.
-
Додати|добавляйте| вершкове масло|мастило| і перемішайте, поки не розплавиться. Спробуйте на сіль та перець, приправте до смаку.
-
Перекладіть креветки в глибоку тарілку і полийте їх соусом. Прикрасьте свіжою зеленню.
Готова страва має багатий смак із нотками часнику та легкою кислинкою від вина. Креветки у поєднанні з солодким та вершковим соусом стануть чудовим вибором для вечері чи святкового столу.
Північні креветки «Гренландія» 90/120 шт/кг варено-морожені від Polar Seafood Ukraine.
Королівські креветки 30/40 шт на кг (сирі, заморожені) 1 кг від Seafood Ukraine