Паста з лососевою ікрою та шпинатом

Категорії

Інгредієнти:

  • 250 г свіжої пасти (наприклад, тальятелле)
  • 100 г лососевої ікри горбуші
  • 200 г свіжого шпинату
  • 1 маленька цибулина, дрібно нарізана
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1/2 склянки вершків (20-30% жирності)
  • Сік половини лимона
  • Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак
  • Пармезан для посипання
  • Свіжа зелень для прикраси

Інструкції:

  1. Спочатку приготуйте пасту згідно з інструкціями на упаковці до стану "аль денте". Відкиньте на друшляк і залиште осторонь.

  2. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте вершкове масло і обсмажуйте дрібно нарізану цибулю до прозорості.

  3. Додайте свіжий шпинат у сковороду та обсмажуйте до його трохи опадіння. Посоліть і поперчіть до смаку.

  4. Влийте вершки в сковороду і дайте їм трохи прогрітися.

  5. Додайте сік половини лимона, щоб надати страві свіжості. Спробуйте та відрегулюйте смак, додавши при необхідності сіль та перець.

  6. Покладіть зварену пасту в сковороду з|із| соусом і добре перемішайте, щоб паста покрилася соусом рівномірно.

  7. Подавайте пасту на тарілки, посипте лососевою ікрою горбуші зверху та посипте натертим пармезаном.

  8. Прикрасьте страву свіжою зеленню, наприклад, петрушкою або базиліком.

  9. Подавайте блюдо теплим, щоб насолодитися поєднанням ніжної пасти, багатою лососевою ікрою та свіжим шпинатом.

Цей рецепт створює вишукану страву, що поєднує в собі нотки морської свіжості та багатство смаку лососевої ікри.

( 2 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*